De verdere ontwikkeling van de Aanpak Duurzaam GWW met Megaborn.

Onderdeel van de Green Deal 2.0 Duurzaam GWW is het verder ontwikkelen van de Aanpak Duurzaam GWW en het aanreiken van de tips en tricks om het business-as-usual in de projecten te maken. De ontwikkelingen van de Aanpak Duurzaam GWW staan niet stil en vanuit thema’s als energieakkoord, circulariteit, klimaatadaptatie of welzijn komen elementen waarvan helder moeten zijn hoe die in bijvoorbeeld het Ambitieweb een plaats hebben.

Megaborn is als een van de ontwikkelaars en trekkers van de Green Deal bezig met het inventariseren van de vragen en aanpassingen en het samenvatten en verwerken van de antwoorden op deze vragen en wijzigingen. De vragen en wijzigingen worden ontwikkeld en uitgewerkt door een projectgroep die wordt begeleid door Megaborn. Daartoe heeft Megaborn naast een forum en een methode ontwikkeld waarbij men in een zo’n kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk informatie van zoveel mogelijk deelnemers kan verwerken.

Aan de hand van de uitkomsten stelt de Megaborn de handreikingen op. De huidige trekkers van deze ontwikkeling zijn Niels van Amstel van Megaborn, en Peter van Riswijk van de Provincie Gelderland.

Heeft u vragen over de Aanpak Duurzaam GWW of bent u benieuwd wat Duurzaam GWW voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Niels van Amstel 06 52 315 366 Niels.van.Amstel@megaborn.com